Om oss

Modell & Elektronikk ble etablert av Knut Pedersen i 1997. Han har gjennom hele sin oppvekst opparbeidet en bred kunnskap om de fleste typer modellbygging. I tillegg har han som voksen en god utdannelse og bred erfaring innen faget elektronikk fra både forsvaret og sivile bedrifter. Når det dermed skulle lages et blad måtte det bli “Modell & Elektronikk”, og det første bladet så dagens lys på vårparten i 1997. Det kom ut med fire nummer pr år til å begynne med, men fra og med 2007 økte man til 5 utgaver pr år.

Etter 26 årganger har det tilsammen blitt 121 blader med tilsammen mere enn 10.000 sider. For de som har alle bladene i sin samling er dette et oppslagsverk om modellbygging. Dette er en solid kilde til inspirasjon for de som vil begynne med modellbygging av en eller annen type. De fleste bladene inneholder svært mye lærerikt lesestoff og selv om man blar tilbake noen årganger så har ikke dette gått ut på dato i det hele tatt.

De fleste blader helt tilbake fra 1997 er fortsatt på lager for de som vil skaffe seg noe av denne kunnskapen. Mange av bladene inneholder flere lærerike serier som går over både én og flere årganger. De som ikke har fått med seg alt dette, har fortsatt en mulighet til å etterbestille de bladene man mangler fra vår hjemmeside.

Har dere noen spørsmål om kjøp av blader, innhold, spesielle artikler etc. ta gjerne direkte kontakt med redaksjonen:

Knut Pedersen, Platåveien 27, 3085 Holmestrand, Tlf. 90 78 56 89